Nu puteți plasa comenzi din țara dumneavoastră. United States

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului cautatot.com.

Site-ul cautatot.com este operat de societatea MCD WEB 2014 SRL, cu sediul in GALATI, b-dul GALATI, nr. 17, Bl. G22, ap. 37, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J17/921/2014.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe cautatot.com, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii cautatot.com in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;

  • Prelucrarea comenzilor;

  • Participarea la concursuri, promotii;

  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe cautatot.com, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar cautatot.com nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@cautatot.com